dilluns, 2 d’octubre del 2006

MÉS DE 900 PERSONES PARTICIPEN A LA FESTA ANUAL D’EUiA

Els premis L’Alternativa 2006 s’han lliurat enguany a la lluitadora antifeixista Neus Català, i els pobles palestí i libanès

La Festa Anual d’Esquerra Unida i Alternativa, que ha tingut lloc aquest dissabte, ha aplegat enguany a l’Edifici Blau del Fòrum més de 900 persones, entre afiliats i afiliades, simpatitzants i representants de diverses federacions d’IU, partits catalans i entitats.

La jornada ha començat a les 19 hores amb una taula rodona on s’ha debatut sobre com les esquerres afronten les eleccions del pròxim 1 de novembre. Conduïda per David Rodríguez, hi han participat Mercè Civit (EUiA), Dolors Camats (ICV), Joan Ferran (PSC-CpC) i Joan Ridao (ERC).

El sopar ha arribat a les 21.00 hores, i s’han pogut escoltar les intervencions dels coordinadors generals d’EUiA i IU, Jordi Miralles i Gaspar LLamazares, i del candidat de la coalició a la presidència de la Generalitat, Joan Saura. Tots tres han coincidit en la necessitat de treballar plegats per aconseguir que la cita electoral de l’1 de novembre deixi un panorama positiu per a poder reeditar el govern catalanista i d’esquerres.

Tot seguit, s’ha fet entrega dels premis L’Alternativa 2006. Mercè Civit ha lliurat el premi a Jamal Lababidi, que l’ha recollit en nom del poble palestí, i Rosa Maria Girbau, en nom del poble libanès. L’afiliació d’EUiA ha atorgat el Premi L’Alternativa a aquests dos pobles per simbolitzar la resistència a l’imperialisme i la guerra.

Un dels moments més emocionants de la nit ha estat l’entrega d’un altre Premi L’Alternativa 2006, en aquest cas a la lluitadora antifeixista Neus Català. Ha fet entrega del guardó el coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles. Un premi, per altra banda, que ha aixecat l’ovació dels presents a l’acte.

El sopar s’ha tancat amb el sorteig d’un viatge per a dues persones a Lisboa entre els més de 900 assistents, i un ball a càrrec de l’orquestra Dekaros.


( http://www.sopareuia2006.blogspot.com/ trobareu moltes fotos de la festa )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada