diumenge, 22 d’octubre del 2006

MIRALLES “ L’1 DE NOVEMBRE FOTEM-LI UNA CASTANYA DEMOCRÀTICA A LA DRETA”

ICV-EUiA presenta les seves propostes a Montornès del Vallès

El coordinador general d’EUiA i candidat al Parlament, Jordi Miralles, acompanyat pel sindicalista i candidat d’ICV-EUiA, Simón Rosado, i el regidor d’ICV-EUiA a Montornès i també candidat al Parlament, Jose Antonio Montero, han participat aquest matí a un acte a Montornès del Vallès per explicar les propostes de la coalició.

A l’acte, que han assistit més d’una seixantena de persones, Miralles ha destacat la feina feta durant els darrers 3 anys de govern d’esquerres i ha explicat la necessitat de reeditar el tripartit “ perquè la coalició és la garantia per poder desenvolupar l’Estatut”.

Miralles ha volgut defensat les propostes de la coalició davant d’aquells que “ proposen polítiques de xecs, nosaltres defensem polítiques de drets” i ha afegit que “ l’1 de novembre ens juguem poder seguir desenvolupant els canvis o tornar al passat. A les polítiques que defensa la dreta que representa CiU. Davant la dreta que proposa una Catalunya de desigualtats, nosaltres defensem la Catalunya dels drets universals, ells proposen la Catalunya dels clients nosaltres defensem la Catalunya dels ciutadans i les ciutadanes”.

A l’acte ha intervingut, també, el sindicalista i candidat d’ICV-EUiA al Parlament, Simón Rosado, i el regidor d’ICV-EUiA a Montornès i candidat al Parlament, Jose Antonio Montero, que ha defensat la feina dels darrers 3 anys de tripartit perquè “la coalició ha estat la garantia de serietat i de rigor. La garantia de govern d’esquerres”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada