dissabte, 11 de desembre del 2010

Festa Major de Sant Andreu 2010

En el marc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar d'enguany, l'assemblea d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) vam organitzar una serie d'activitats, tant lúdiques com de contingut social.


La tarda del divendres 26, vam iniciar les activitats amb un cine fòrum sobre sostenibilitat, amb la projecció del documental "Home". Per la nit, es va celebrar la segona edició del concert "Salut i República", amb les actuacions de Dj Oskiman i Dj Jaumix, que van portar la festa a la Plaça de les palmeres.

El dissabte per la tarda, també es va realitzar un cine fòrum, en aquest cas, la temàtica fou la manipulació dels mitjans de comunicació i la seva relació amb el poder polític. Malgrat les baixes temperatures, molts veïns de Sant Andreu van apropar-se a la plaça per a veure el documental sobre els mitjans de comunicació, "Periodistas: El negocio de mentir". 

A la nit i per acomiadar aquest primer cap de setmana intens de festes populars, va tenir lloc el segon concert "Miguel Hernández", amb les actuacions dels grups "Mas vale Tarde ke Nunca" de les germanes Altés y "Trasteando" provinent d'Esplugues.

L'èxit fou rotund, la Plaça de les Palmeres es va fer petita davant la multitud de joves que l'omplien i gaudien de la bona festa. Per tancar la nit, Dj Oskiman va fer una altra de les seves actuacions estelars i va mantenir la gresca fins el final.

Des de l'Assemblea d'Esquerra Unida i Alternativa de Sant Andreu, volem felicitar en primer lloc a tots els companys i companyes que van fer possible un altre any la celebració d'aquestes activitats en el marc de les Festes de Sant Andreu. També agraïm el suport del poble de Sant Andreu, que ens va recolzar al llarg del cap de setmana i que va participar amb molta intensitat a les nostres activitats.

Visca el poble de Sant Andreu!

Gràcies a tots i a totes! 

Ens veiem l'any que ve!


























Assemblea d'Esquerra Unida i Alternativa de Sant Andreu -districte IX - 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada