dimecres, 20 de setembre del 2006

Carta als veïns de Sant Andreu

Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) és un moviment polític i social sobirà jurídicament i política, constituit com projecte autònom de l'esquerra transformadora i anti-capitalista. Generant dinàmiques, té l'objectiu de contribuir al desenvolupament d'una alternativa transformadora que pugui impulsar un sistema de vida, producció i consum diferent de l'existent: una societat socialista més justa i igualitària, compromesa amb els drets humans i radicalment democràtica , que pugui viure de forma sostenible en un planeta habitable.

L'assemblea d'EUiA a Sant Andreu, es presenta així amb una voluntat de treball polític, però també social al nostre districte.Organitzar els treballadors i estudiants per defensar i ampliar els seus drets, aprofundir en el necessari vincle entre las plataformes polítiques i els moviments socials, que entenem com base d'una societat avançada i transformadora .On la democracia radical participativa estigui a tots els ambits de la societat.

La nostra assemblea porta ja uns anys treballant al districte, amb campanyes nacionals com treball digne, el 75è aniversari de la II República, l'educació gratuita laica i de calitat , la ILP per fer 30.000 places d' escoles bressol de 0 a 3 anys , així com treballant al grup municipal amb propostes sobre el temes que ens afecten de més a prop. Ara volem intensificar la nostra feina i donar-vos-la a conèixer, a la vegada que establim eines que ens permetin conèixer més i millor les opinions i inquietuds dels veïns del poble de Sant Andreu , Sagrera , Congrés , Trinitat Vella , Baró de Viver , Bon Pastor i Navas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada