diumenge, 30 de juliol del 2006

EUiA i ICV SIGNEN EL NOU ACORD ELECTORAL PER PRESENTAR-SE EN COALICIO A LES ELECCIONS AL PARLAMENT I LES MUNICIPALS


El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha valorat positivament el nou acord El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, i el president d’ICV, Joan Saura, han signat avui el nou acord electoral per presentar-se en coalició a les properes eleccions al Parlament i a les municipals del 2007.

Per Miralles, aquest acord representa “més coalició per una majoria d’esquerres a Catalunya” i ha afegit que “l’any 2002 l’acord electoral va ser un encert encara que, per a molts, els resultats de la coalició eren una incògnita i finalment van ser una sorpresa”.

El coordinador general d’EUiA ha afirmat que “La coalició és solvent, i això fa que, electoralment, hi hagin garanties de creixement per a les pròximes eleccions. Un creixement que te que veure amb el nostre programa d’esquerres, el rigor de la gestió i l’acció i la coherència.

El coordinador general d’EUiA ha valorat la negociació de l’acord com “ un procés democràtic i transparent”. Miralles ha afirmat que “el nou acord és positiu perquè avança en temes simbòlics. EA ha passat a la història, la coalició, en tots els seus grups institucionals, es denominarà ICV-EUiA”.

Miralles ha volgut felicitar als negociadors per la feina feta, especialment a Joan Josep Nuet, d’EUiA, i Jordi Guillot, d’ICV.Per la seva banda, el president d’ICV, Joan Saura, ha expressat la seva satisfacció per l’acord electoral al que s’ha arribat per continuar amb la coalició ICV-EUiA, i ha destacat la gran comoditat amb què s’han fet les negociacions.

A més Saura ha fet un balanç satisfactori de la feina feta durant aquests tres anys i ha pronosticat un creixement territorial de la coalició de cara a les pròximes eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada