dimecres, 5 de juliol del 2006

L'assemblea d'EUiA al districte de Sant Andreu ja té blog !

L'assemblea d'EUiA al districte de Sant Andreu ja té blog !

Com tots sabeu l'assemblea d'Esquerra Unida i Alternativa a Sant Andreu porta temps fent molt treball al barri i ja era hora de disposar d'un espai a la xarxa per donar a coneixer el treball del moviment politic i social que representa Esquerra Unida i Alternativa , oferir un nou espai de debat, denuncia dels problemes que afecten al districte i una visió de la realitat diferent i alternativa a la que ens imposen els Mass Media cada dia constantment.

Esquerra Unida i Alternativa és una formació sobirana políticament i jurídica, compromesa en un projecte autònom de l'esquerra transformadora que, generant dinàmiques participatives i concretant les propostes programàtiques, té l'objecte de lluitar pels drets humans i democràtics, contribuir al desenvolupament d'una alternativa de transformació de manera que pugui impulsar un sistema de vida, producció i consum diferent de l'existent: una societat socialista més justa i igualitària, entesa com una democràcia radical participativa estesa a tots els àmbits de la societat.

2 comentaris:

  1. Per qualsevol comentari disposeu del correo per contactar o sino aquest apartat.


    salut

    ResponElimina
  2. Salut companys!! A partir d'ara també podeu entrar al nou blog d'EUiA de Sabadell. http://www.euiasabadell.blogspot.com

    Salut.

    ResponElimina