dijous, 3 d’agost del 2006

DECLARACIÓ D’EUiA: SOLIDARITAT AMB EL POBLE CUBÀ I ELS MILLORS DESITJOS DE RECUPERACIÓ PER FIDEL CASTRO


Autoritats del Govern de Cuba

Estimats companys i companyes:

Hem conegut a el procés mèdic que afecta a Fidel Castro i de la necessitat d’una temporal delegació de responsabilitats, motivada per una intervenció quirúrgica.En aquests moments, molt especialment, volem manifestar-vos la nostra amistat i solidaritat.

Compartir fraternalment la vostra preocupació i sumar-nos a la voluntat d’una prompta i complerta recuperació de Fidel Castro, que és un punt de referència per a molts de nosaltres.

En aquestes hores en què els enemics de la Revolució Cubana, de Fidel i del seu poble, és a dir, els amics de l’imperialisme nordamericà exhibeixen la seva alegria per l’estat de salut de Fidel, la seva figura cobra una excepcional dimensió humana, política i històrica.Un cop més, confiem en la demostrada capacitat de Fidel Castro per superar problemes físics.Per la nostra banda, amb el bon record de la recent visita de la delegació d ‘EUiA al seu país, només reiterar la nostra disposició per ajudar en tot allò que ens sigui possible.

Coordialment Jordi Miralles - Coordinador General d'EUiA
Toni Barbará - Resp. Internacional d'EUiA

JUAN CARLOS MARSAN, MEMBRE DEL DEPARTAMENT INTERNACIONAL DEL CC PCC, AGRAEIX A EUiA LA SOLIDARITAT EXPRESSADA CAP AL POBLE CUBÀ

Estimados compañeros:Agradecemos profundamente en nombre del Comandante los deseos de pronta recuperación de su salud y el mensaje de solidaridad y de compromiso con la lucha del pueblo cubano.

Muy a pesar de los gritos desesperados de la camarilla gusana de Miami y las infelices expresiones de algunos furibundos desalmados, se continua trabajando y luchando con total tranquilidad y normalidad, expresión de la fortaleza política y organizativa de nuestro proceso.

En el día de ayer se realizo una mesa redonda con la repercusión en todo el mundo de la proclama de Fidel y compromete escuchar y conocer loas amplias muestras de aprecio, respeto y cariño que el Comandante despierta en tantas personas de bien, por lo que les ratificamos nuestra decisión de seguir defendiendo nuestro Socialismo, que para nosotros es sinónimo de independencia, soberanía y autodeterminación.

Muchísimas Gracias

Juan Carlos Marsan Dpto. Internacional CC PCC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada