dilluns, 16 de febrer del 2009

Nou coordinador a Joves d´EUiA


L´ Alternativa Jove-Joves d´EUiA, el grup de joves d´EUiA que compta amb 5oo membres, va escollir ahir Julián Sesé com a nou coordinador. Sesé passa a substituir Xavi Nieto, el qual era coordinador de l´Alternativa Joves des del juliol del 2007. Junt amb la nova coordinació, els Joves d´Esquerra Unida i Alternativa van aprovar el calendari d´activitats del 2009 i uns nous plans de treball pel 2que desenvoluparà el nou equip que dirigirà el grup de Joves d´EUiA.

Sesé, de 28 anys i Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, ha declarat que “amb aquest canvi es pretén enfortir l´organització dels joves d´EUiA i donar-li més autonomia respecte a Esquerra Unida i Alternativa”. En aquest sentit, ja s´ha acordat que cap a finals d´any se celebrarà una Assemblea de Joves d´EUiA, que seria la primera que celebra el col•lectiu, en la que es concretarà i se solidificarà l´ideari i els propòsits d´Alternativa Jove-Joves d´EUiA.

Pel que fa la IX assemblea de Sant Andreu, la responsable de joves Remei Gomez, participa a la comissió dirigent d'Alternativa Jove.

A la foto, Gerard Altes, Julian Sese i Remei Gomez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada