dimarts, 19 de desembre del 2006

Les joventuts d'EUiA retiraran els símbols del franquisme i els enviaran a La Moncloa

Les declaracions del coordinador general d'Esquerra Unida de trencar la "relació preferent" amb el PSOE encara cuegen. Aquest dilluns, des de Barcelona, Llamazares ha matisat les seves paraules però no ha amagat que els socialistes han pactat una part important de la seva política amb la dreta, cosa de la qual "prenem nota". Llamazares però, diu que no farà cap "bogeria". Aquest distanciament s'ha evidenciat també amb la llei de la memòria històrica. En aquest sentit, el coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa, Jordi Miralles, ha anunciat una mesura prou dràstica per esborrar els símbols franquistes de les ciutats catalanes.


El coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, ha assegurat que, com que no els convenç la llei de memòria històrica, les joventuts d'EUiA, Alternativa Jove, "retiraran tots els símbols feixistes que encara queden en moltes ciutats de Catalunya i els enviaran a La Moncloa".

En roda de premsa després de reunir-se amb el líder d'IU, Gaspar Llamazares, ha afirmat que la seva formació durà a terme aquesta campanya de l'1 de gener fins al 18 de juliol. Miralles ha precisat que la campanya afectarà bàsicament les plaques amb el jou i les fletxes que hi ha en alguns edificis construïts durant el franquisme, encara que ha augurat algunes sorpreses.

"El que no volen treure per llei ho trauran els nostres joves per neteja democràtica dels carrers dels nostres municipis", ha afirmat Miralles.

D'una altra banda, EUiA ha reiterat que Joan Josep Nuet, secretari d'Organització d'IU, substituirà Jaume Bosch com a senador de designació autonòmica.

( Font Telenoticies Catalunya )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada