diumenge, 7 de gener del 2007

Sempre a l'Esquerra !!!


Et's d'Esquerres?
Afilia't a EUIA
Esquerra Unida i Alternativa !
Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) som una organització d’esquerres. Per tant, volem contribuir a millorar la vida de les persones i estem compromesos en transformar la societat, convençuts que és possible i necessari construir un món i una Catalunya més justos i lliures.
Però per avançar més encara en drets socials i nacionals, es necessita d’una major participació social i política de la gent d’esquerres, per això et volem convidar a què ho fem junts al ritme i en la mesura que tu vulguis.
Què defensem?
El treball estable i segur. L’ensenyament públic i laic. La salut i el transport públics. L’accés a l’habitatge i als serveis socials per a tothom. La igualtat de drets de tothom que viu i treballa a Catalunya. Els drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere. L’emancipació dels joves i la memòria històrica. Que pagui més qui més té i la redistribució de la riquesa. La pau i la solidaritat. Les energies renovables i les polítiques de sostenibilitat. El dret a l’autodeterminació i l’Estat federal plurinacional. L’Europa social i que un altre món és possible...
Com ens organitzem?
A EUiA ens organitzem en assemblees de base. Les assemblees territorials són de poble, ciutat i comarca. Quan a les assemblees sectorials, unes són d’àmbit laboral i d’altres espais de trobada temàtica d’interès de qui en formen part. El nostre funcionament és el d’una persona, un vot. Prenem les decisions per consens i acords importants els sotmetem a referèndum.
Pots rebre informació?
Les persones d’EUiA reben diàriament un butlletí electrònic amb la informació del que proposem i fem, i de les accions a les quals participem. També a la web, www.euia.cat, podràs consultar tot el que vulguis sobre les nostres activitats i participar.
Alternativa Jove-Joves d’EUiA
Si ets jove, sàpigues que les propostes i les accions joves d’EUiA les duen a terme l’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, present a pobles, ciutats, instituts i universitats.
D’esquerres i ecologistes de debò EUiA hem format ICV-EUiA.
Una coalició roja, verda i nacional. Una proposta coherent i útil pels seus programes i pràctiques a les institucions i al carrer.
EUiA som republicans. També ens relacionem amb Izquierda Unida (IU), som membres del Partit de l’Esquerra Europea (PEE) i som presents al Fòrum Social Mundial.
En resum, si creus que per canviar les coses cal estar Sempre a l’esquerra! envia’ns la butlleta i ens posarem en contacte amb tu. Benvingut/da

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada