dilluns, 18 d’octubre del 2010

Miralles rep el “total suport” del Consell Polític d’IU perquè EUiA afronti amb èxit les eleccions


El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, ha rebut el “total suport” del Consell Polític d’IU per tal que afronti amb èxit les eleccions a la presidencia de la Generalitat. Així ho ha expressat el coordinador federal de la formació, Cayo Lara, durant la seva intervenció davant el màxim òrgan de direcció d’IU entre assemblees reunit aquest diumenge a Madrid. Miralles ha explicat la gran importancia d’aquesta cita electoral on “Catalunya i els catalans se la juguen social i nacionalment”.

Miralles ha remarcat que aquestes eleccions “tenen una transcendència molt important ja que no només es decideix qui governarà durant els propers 4 anys sinó també quin model d’Estat volem tenir i quin model social deixarem a les generacions futures”. De la mateixa manera ha indicat que “tindran un gran impacte de cara les eleccions autonòmiques i municipals de l’any que ve, a les generals, i també per saber quina esquerra alternetiva es vol per Catalunya i Espanya”.

El coordinador general d’EUiA ha explicat que durant les properes setmanes la formació treballarà “des de la mobilització de la nostra gent, però tenint molt clar que volem que ICV-EUiA sigui un punt de trobada de treballadors i sindicalistes, d`activistes socials i del conjunt de moviments ecologistas i federalistes”. “Ja hem avisat que estem fent una crida a convertir-nos tots nosaltres en aquesta campanya en piquets electorals contra els mercats”, ha dit Miralles que ha criticat que aquests mateixos mercats no només determinin la política econòmica sinó “el què és diu i també qui ho diu”.

El també diputat creu que per donar resposta a aquesta situació els candidats d’ICV-EUiA s’han de convertir en “agents de la microcomunicació” i comprometre’s a explicar el seu programa i també el de la dreta. En aquest sentit, Miralles ha indicat que, al marge de les propostes reaccionàries del PP, similars a les que fa a la resta d’Espanya, cal deixar clar que “CIU no representa el canvi, sinó la involució i el retorn al passat”.

Jordi Miralles ha aprofitat la seva intervenció per avançar alguns dels punts del programa d’ICV-EUiA, entre els quals destaca la creació de 300.000 llocs de treball en quatre anys, la profunda modificació del model productiu i incrementar el paper que tenen els serveis públics. Tot això ajudat per una reforma que permeti aconseguir una fiscalitat progresiva i, evidentment, pel compliment total de l’Estatut.

Cayo Lara marca el full de ruta pels propers mesos

El coordinador federal d’IU, Cayo Lara, ha anunciat que “davant el despreci demostrat per Zapatero amb les seves respostes a la crisi i al resultat de la vaga general, la formació elaborarà un projecte alternatiu social i sostenible d’esquerres, comptant amb el suport de tots els qui van impulsar i recolzar la vaga. “Aquesta serà el nostre full de ruta pels proper mesos”, ha dit Lara. L’informe Polític del coordinador federal d’IU ha estat aprovat per 73 vots a favor, 3 en contra i 2 abstencions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada