diumenge, 26 d’octubre del 2008

EUiA va assistir ahir a la manifestació convocada pels treballadors de Nissan

El coordinador general d´EUiA i la diputada, Mercè Civit, junt amb altres membres de la direcció d´EUiA, van encapçalar la delegació d´EUiA que va assistir ahir a la manifestació convocada pel comitè d´empresa de Nissan. La plantilla de 1.680 treballadors de Nissan es va manifestar ahir a la tarda contra l´expedient de regulació d´ocupació (ERO) que ha presentat l´empresa automobilística.

Miralles va declarar que “tots som Nissan” i que “cal plantar cara a les multinacionals, perquè si no es fa, podria començar “una pluja d´expedients de regulació al nostre país”.

La diputada i responsable d´Indústria al grup parlamentari ICV-EUiA va assistir la setmana passada a la manifestació que van realitzar els treballadors de Nissan a Zona Franca, va reunir-se amb representants dels treballadors per trobar la millor solució possible a la seva situació i es va posar a la seva disposició per a fer les gestions necessàries amb la Conselleria de Treball i el Ministeri d´Indústria. Civit va dir als treballadors de Nissan que “EUiA no permetrà que se signi un ERO no justificat”. La portaveu d´EUiA també s´ha reunit, aquesta setmana, amb el comitè d´empresa de l´automobilística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada