diumenge, 18 de novembre del 2007

AITOR MORENO, NOU COORDINADOR DE LA FORMACIÓ JUVENIL D’EUiA AL VALLÈS OCCIDENTAL

El jove de Rubí substitueix Xavi Nieto, escollit coordinador nacional

Avui dissabte, l’assemblea comarcal del Vallès Occidental d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA s’ha reunit a Sabadell per aprovar les línies bàsiques d’actuació de l’organització, decidir un pla de treball pels propers sis mesos i renovar la seva direcció. Segons el coordinador sortint, Xavi Nieto, que a partir d’ara desenvoluparà la tasca de coordinador nacional, les principals línies polítiques de la formació juvenil passen per defensar: el dret a l’habitatge, l’ocupació estable, l’educació pública i laïca, i l’universitat pública i gratuïta, reivindicant-ne també la seva qualitat.

Així mateix, els joves d’EUiA centraran la seva acció en qüestions referents a la igualtat de gènere, els drets nacionals i la tercera república, la pau i la solidaritat, la sostenibilitat i la cultura de la participació.

D’altra banda, el pla de treball pels propers sis mesos està marcat per dates emblemàtiques com el 8 de Març, dia internacional de la dona treballadora, el 14 d’abril, aniversari de la segona República espanyola, i el Primer de Maig, dia internacional de la classe treballadora. A més, els joves d’EUiA continuaran amb la campanya envegada l’octubre que commemora el 40 aniversari de l’assassinat del Che.

Per acabar, l’assemblea, formada per una trentena d’afiliats, ha escollit el nou consell i comissió comarcals, els òrgans de direcció de l’organització juvenil. Aitor Moreno ha estat votat per unanimitat nou coordinador d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA del Vallès Occidental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada