dijous, 21 d’abril del 2011

2na Festa d'Alternativa Jove del Primer de Maig




2na Festa d'Alternativa Jove del Primer de Maig
Divendres 29 d'Abril

Activitats (gratuites) (19:00):
Tallers diversos

Concert (preu 3€) (21:00):
9son
Más vale tarde ke nunca
Intromental

Hi haurà entrepans per sopar!

Direcció:
Centre Cívic del Besòs
Rambla de Prim, 87
Barcelona

Metro: L4 Besòs o L4 Besòs mar

dimarts, 5 d’abril del 2011

Ricard Gomà participa en el Debat Electoral a Sant Andreu de Palomar


El cap de llista d'ICV-EUiA, Ricard Gomà, ha participat en el debat d'alcaldables organitzat per l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar i la revista "De Cap a Peus". Gomà ha estat l'únic cap de llista que ha intervingut en el debat, en el que també han participat Glòria Martín del PP, Ricard Martínez d'ERC, Raimond Blasi de CiU i Imma Moraleda del PSC. L'acte ha tingut lloc davant d'unes 80 persones a  l'Auditori de Can Fabra. El profesor de Comunicació de la UAB David Vidal ha moderat el debat. 


En les seves intervencions, Ricard Gomà ha defensat la creació d'habitatge de protecció oficial de lloguer i ha posat sobre la taula la necessitat d'aprovar la dació en pagament per evitar els casos de desnonaments per execucions hipotecàries que  estan augmentant arran de la situació de crisi econòmica. Gomà ha recordat que ICV-EUiA va presentar en el darrer plenari de l'Ajuntament una proposició per sol·licitar al Govern que el fet de donar l'habitatge hipotecat a la caixa o banc saldés el deute amb la institució bancària.

Pel que fa a la mobilitat, Ricard Gomà s'ha mostrat a favor de continuar aplicant mesures de pacificació i de reducció de la contaminació a Sant Andreu, com evitar que els vials segregats del Pla Sant Andreu-La Sagrera puguin servir com alternativa o ampliació de la Meridiana i augmentar així les possibilitats d'entrar a Barcelona en vehicle privat.





Font: http://www.iniciativa.cat/sant_andreu/news/32838
Fotografíes: EUiA Sant Andreu

divendres, 1 d’abril del 2011

Dissabte 2 d'Abril: Debat Electoral a Can Fabra


Aquest dissabte 2 d'abril a les 18:30h a l'Auditori de Can Fabra, l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar organitza un debat amb les forces polítiques amb representació a l'Ajuntament de Barcelona. Els temes a tractar seran majoritàriament del barri i/o districte. El debat serà moderat per l'andreuenc David Vidal, professor de Ciències de Comunicació de la UAB. El debat comptarà amb la participació del nostre candidat per ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona Ricard Gomà.